Информация

@SeenServ е Twitch бот за проследяване на активноста на потребителите в определен канал и показва, кога за последно са били активни в канала.

Използване

Ако вашият Twitch.tv канал е https://twitch.tv/YOUR_USERNAME и искате да добавите бота в този стрийм, трябва да влезете в Twitch с акаунт - YOUR_USERNAME Отидете на https://www.twitch.tv/seenserv и от менюто изберете Чат/Chat

Добавяне

Напишете в чат полето: !join Ще получите като отговор: https://i.ibb.co/Xbf3vhY/tw-br.png SeenServ: [ОК] SeenServ влезе в канал #YOUR_USERNAME или ако вече е добавен: https://i.ibb.co/Xbf3vhY/tw-br.png SeenServ: [ERR] Този канал #YOUR_USERNAME вече е добавен!

Премахване

Напишете в чат полето: !quit Ще получите като отговор: https://i.ibb.co/Xbf3vhY/tw-br.png SeenServ: [ОК] SeenServ излезе от канал #YOUR_USERNAME или ако вече е премахнат или не е добавен: https://i.ibb.co/Xbf3vhY/tw-br.png SeenServ: [ERR] Този канал #YOUR_USERNAME НЕ е добавен!

Команди

След като бота влезе във вашия Twitch стрийм/канал е нужно да му се дадат https://i.ibb.co/fGrJ93f/tw-mod.png права за да може да пуска съобщения в чата. Бота е активен и обновява списъка с потребители в даден канал на всеки 5 минути. !seen USERNAME Ако потребителя е бил в чата през последните 5 минути ще получите съобщение : https://i.ibb.co/fGrJ93f/tw-mod.png SeenServ: @USERNAME е засечен в този канал преди няколко минути! Ако потребителя е бил в чата преди повече от 5 минути, ще получите съобщение: https://i.ibb.co/fGrJ93f/tw-mod.png SeenServ: @USERNAME беше тук преди 1 час и 9 минути Ако няма такъв потребител или не е бил засечен от влизането на бота до пускането на командата, ще получите като отговор: https://i.ibb.co/fGrJ93f/tw-mod.png SeenServ: Не съм засичал потребител @USERNAME в този канал.
Page Contents:
  1. 1. Информация
  2. 2. Използване
    1. 2.1 Добавяне
    2. 2.2 Премахване
    3. 2.3 Команди